اما به گزارش نشریه اتونیوز اروپا، آقای هربرت دیس (Herbert Diess) ایده دیگری داشته و قصد دارد وظیفه توسعه نرمافزارهای فولکس واگن را به آئودی محول کند.
مدیرعامل گروه فولکس واگن در جریان کنفرانس مجازی که سهشنبه گذشته توسط PwC در آلمان برگزار شد، گفت مرکز ثقل توسعه نرمافزاری از ولفسبورگ (مقر فولکس واگن) به اینگولشتات (مقر آئودی) منتقل خواهد شد.
بد نیست اشاره کنیم اولین بار فوریه گذشته بود که رانندگان تست ID.3 از وجود ایرادات نرمافزاری بسیار زیاد در این خودرو خبر دادند. ریشه این مشکلات به هسته نرمافزار ID.3 که به اعتقاد برخی منابع با شتابزدگی توسعه یافته، نسبت داده میشود.
دو سال پیش بود که تهیه کنندگان برنامه مسابقه ای Celebrity MasterChef در بریتانیا به سراغ عمار لطیف رفتند و از این کارآفرین و مجری تلویزیونی خواستند که در یک برنامه آشپزی مشارکت داشته باشد. عمار با لبخندی بر لب در مورد این تجربه چنین می گوید: «دوستم به من گفت که این چالشی است که به دلایل بسیاری نمی خواهی آن را انجام دهی و در این مورد، چاره ای جز موافقت کردن نداشتم. از این رو به آن ها گفتم که نابینا هستم و نمی توانم آشپزی کنم و به نظر می رسید که این صحبت ها برای منصرف کردن آن ها کافی است. آن ها امسال بار دیگر بازگشته و دوباره درخواستشان را مطرح کردند. به آن ها گفتم که هنوز نابینا هستم و هنوز هم نمی توانم آشپزی کنم»
ویلیام ریچارد – کارگردان انیمیشن معروف (چه کسی برای راجر خرگوش پاپوش درست کرد) و برنده سه جایزه اسکار- یکی از نو آوران و موفق ترین افراد در این حوزه کاری انیمیشن است که توانسته بین دوره انیمیشن های دست ساز و انیمیشن های کامپیوتری ارتباط موثری برقرار کند.
این کتاب ۳۴۲ صفحه ای تمام چیز هایی که در مورد کارگردانی انیمیشن است را پوشش داده است. ویلیام ریچارد در این کتاب اصول مهم انیمیشن را که هر انیماتوری از مبتدی تا پیشرفته، از کلاسیک تا کامپیوتر به آن ها نیاز دارد را پوشش می دهد.
او اهداف خود را با صد ها طراحی نشان می دهد. اسرار متخصصان را در یک سیستم کاری با هدف خلق یک کتاب جمع آوری کرده است که به یک کار استاندارد در زمینه تمام سبک های انیمیشن برای شاغلان، فراگیران و علاقمندان تبدیل خواهد شد.
احتمال فروش برخی محصولات این فهرست با قیمتی بیشتر نیز وجود دارد. این بازه قیمتی شامل محصولاتی توانمند می باشد که توانایی ارائه قابلیتهای پرچمداران را در سطح پایینتری دارند. به این ترتیب میانردههای حال حاضر دنیای موبایل را میتوان گزینهای کارآمد برای رفع نیاز در سطح بالا (در بازه سهساله) با قیمتی مناسب دانست.
همین طور در نظر داشته باشید که یکی از مولفههای مهم برای حضور در این فهرست، موجود بودن محصولات در بازار کشورمان می باشد.
بهبود چشمگیر میانردهها در کنار افزایش فاصله قیمتی پرچمداران با آنها باعث شده است تا در این راهنمای خرید، همه محصولات را گوشیهای هوشمند میانرده سال اخیر تشکیل دهند و خبری از پرچمدارهای دو یا سه سال پیش که با کاهش قیمت مواجه شدهاند، نیستند.
اولین رباتهای تجاری و صنعتی قابلیت حرکت نداشتند و تنها قادر به انجام یک کار بودند، بنابراین اغلب از آنها در خطوط تولید کارخانهها استفاده میشد. اما امروزه شاهد رباتهای انسان نما هستیم که همانند ما خیلی کارها را انجام می دهند.
مجله «فوربس» در یکی از آخرین مقالات خود به تعدادی از پیشرفته ترین، تواناترین و ترسناک ترین رباتهای حال حاضر همه دنیا که در ادامه با آنها آشنایی دارند .
مردم یا رباتها را دوست دارند و یا کاملاً مخالف آنها می باشند؛ دستهای طرفدار رباتها بوده و آن را عصای دست بشر میدانند و عدهای دیگر نگرانی خود را نسبت به از دست دادن شغل و حتی کنترل دنیا به دست آنها اعلام نموددهاند. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش توانمندی هوش مصنوعی، رباتها حالا بسیار تواناتر و ترسناکتر می شوند.